Antena Căutare

Un bărbat de 25 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 62 de ani. Cei doi așteaptă și un copil: „El arată mai bătrân decât ea”

Un bărbat de 25 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 62 și spune că e vorba despre dragoste adevărată. Mulți râd de el și îi zic că arată mai bătrân decât ea.

colaj foto cu Quran McCain si Cheryl McGregor in diferite ipostaze Galerie
Cei doi soți s-au transformat într-o adevărată senzație pe TikTok | capturi tiktok @kingqurannewpage

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui bărbat în vârstă de 25 de ani care a ales să se căsătorească și să își întemeieze astfel o familie cu o femeie cu 37 de ani mai în vârstă! Totuși, mai mult decât diferența respectivă de vârstă, pe cei din jur îi intrigă modul în care bărbatul arată și sunt și momente în care unii râd de el din acest motiv.

Un bărbat de 25 de ani s-a căsătorit cu o femeie care este cu 37 de ani mai în vârstă, dar toți râd și spun că el arată mult mai bătrân decât ea

El se numește Quran McCain, are 25 de ani și este din Georgia, Statele Unite ale Americii. Ea se numește Cheryl McGregor, are 62 de ani și a demonstrat că iubirea poate învinge orice barieră. Cei doi s-au căsătorit și în prezent trăiesc în Roma, Italia.

Citește și: O bunică divorțată trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de 19 ani. Cum s-a înfiripat relația, în ciuda diferenței de vârstă

Sătui de glumele și ironiile celor din jur legate de diferența de vârstă de 37 de ani, cei doi soți și-au luat inima în dinți și au decis să închidă gura răutăcioșilor. Quran și Cheryl sunt extrem de activi pe rețelele sociale și doar pe TikTok au mai bine de trei milioane de urmăritori și clipuri video ce au depășit 86 de milioane de vizualizări, semn că cei doi au reușit să se transforme într-o adevărată senzație a internetului. Se filmează la cumpărături, acasă, la spălat mașina, la patinor, la plimbare și cam în orice împrejurare, pentru a arăta cum e viața lor, de fapt.

Citește și: Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine. 6 sfaturi oferite de psihologi

Unii critică diferența de vârstă dintre ei, în timp ce alții râd de cum arată tânărul de 25 de ani și spun că el arată mai bătrân decât partenera lui de viață, datorită unui look ales recent.

„Începi să arăți cu mult mai bătrân decât ea, cum e posibil?”, „El arată la fel de bătrân ca ea”, „Sunteți frați?”, iată doar o parte din replicile primite de tânăr, arată cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda tuturor criticilor, cei doi își trăiesc povestea de iubire la fel ca până acum și vor să demonstreze că dragostea adevărată nu cunoaște limite.

Mai mult decât atât, femeia și soțul ei așteaptă să devină părinți cu ajutorul unei mame surogat. Femeia a născut 7 copii și în prezent este bunică pentru 17 nepoți. Cheryl l-a cunoscut pe Quran pe vremea când el avea doar 15 ani și lucra în restaurantul fiului ei. Abia în 2020 cei doi au simțit o apropiere și, în 2021, el a cerut-o în căsătorie.

„Sunt multe motive pentru care am ales să mă căsătoresc cu ea. E frumoasă, elegantă, puternică, nobilă, onestă și plină de compasiune”, a mărturisit bărbatul.

Un bărbat a fost la un pas să fie părăsit de soție din cauza lenjeriei intime pe care el o purta. Ce s-a întâmplat, de f... Ea e tânăra care susține că a fost dată afară din sala de fitness din cauza vestimentației. Ținuta care i-a deranjat pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x