Căutare Live

Un bărbat de 64 de ani a murit în fața prietenilor săi, încercând să demonstreze că Pământul este plat. Scenele șocante au fost filmate și circulă pe internet- VIDEO

A vrut să demonstreze întregii lumi că Pământul este plat. Bărbatul își propusese să ajungă în spațiu, cu o rachetă propulasată de aburi construită de el. Entuziasmul prietenilor săi, care au venit să filmeze momentul, s-a transformat în disperare, după ce aeronava s-a prăbușit la doar câteva secunde după lansare.

Un bărbat de 64 de ani a murit în fața prietenilor săi, încercând să demonstreze că Pământul este plat

Un clip ce circulă pe reţelele de socializare arată decolarea rachetei care îl avea la bord pe pilotul în vârstă de 64 de ani. După doar câteva secunde însă, racheta se prăbuşeşte.

Evenimentul a fost filmat ca parte a unei serii TV despre producătorii de rachete amatori. Hughes încerca să atingă altitudinea de 1.525 de metri cu o rachetă construită în curtea casei sale şi care îl costase 18.000 de dolari.

Hughes era un cunoscut susţinător al teoriei pământului plat, pe care spera să o dovedească prin această lansare.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri