Caz HALUCINANT! Un bărbat dependent de tatuaje s-a operat ca să scape de organele sale genitale. Motivul este DE NECREZUT - GALERIE FOTO

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Rusia, dependent de tatuaje, s-a operat ca să scape de organele sale genitale, dintr-un motiv surprinzător.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Rusia, dependent de tatuaje, s-a operat ca să scape de organele sale genitale, dintr-un motiv surprinzător.

Bărbatul, Adam Curlykale, din orașul Kaliningrad din Rusia, a decis să înceapă să își tatueze corpul după ce a fost diagnosticat cu cancer. Adam suferă de albinism și era deprimat din cauza pielii sale palide. Acum, el are aproape tot corpul (90% din suprafață), inclusiv globii oculari, tatuați în negru.

El a decis să renunțe la organele sale genitale, deoarece acestea „stricau bucuria estetică” a fizicului său tatuat.

Adam Curlykale a publicat fotografii pe rețelele de socializare după ce și-a înlăturat penisul, sfârcurile și testiculele.

El a devenit celebru în 2017, după ce a participat la un show TV din Polonia la care a spus că își dorește ca tatuajele să îi acopere petele care i-au fost lăsate de cancer.

Deși a învins cancerul, Adam Curlykale a rămas cu un sistem imunitar slăbit și a devenit deprimat de acest lucru și de faptul că pielea lui arăta palidă și bolnăvicioasă.

Când doctorii l-au diagnosticat cu albinism, el a început să se tatueze din ce în ce mai mult.

În ceea ce privește porțiunea mică de piele care i-a mai rămas neacoperită de tatuaje, el a spus că încă își face planuri.

„Eu îmi desenez tatuajele, pentru că este corpul meu”, a spus Adam Curlykale, care a suferit intervenția chirurgicală la Spitalul Jardines din Guadalajara, Mexic.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri