Antena Căutare

Caz HALUCINANT! Un bărbat dependent de tatuaje s-a operat ca să scape de organele sale genitale. Motivul este DE NECREZUT - GALERIE FOTO

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Rusia, dependent de tatuaje, s-a operat ca să scape de organele sale genitale, dintr-un motiv surprinzător.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Rusia, dependent de tatuaje, s-a operat ca să scape de organele sale genitale, dintr-un motiv surprinzător.

Bărbatul, Adam Curlykale, din orașul Kaliningrad din Rusia, a decis să înceapă să își tatueze corpul după ce a fost diagnosticat cu cancer. Adam suferă de albinism și era deprimat din cauza pielii sale palide. Acum, el are aproape tot corpul (90% din suprafață), inclusiv globii oculari, tatuați în negru.

El a decis să renunțe la organele sale genitale, deoarece acestea „stricau bucuria estetică” a fizicului său tatuat.

Adam Curlykale a publicat fotografii pe rețelele de socializare după ce și-a înlăturat penisul, sfârcurile și testiculele.

El a devenit celebru în 2017, după ce a participat la un show TV din Polonia la care a spus că își dorește ca tatuajele să îi acopere petele care i-au fost lăsate de cancer.

Deși a învins cancerul, Adam Curlykale a rămas cu un sistem imunitar slăbit și a devenit deprimat de acest lucru și de faptul că pielea lui arăta palidă și bolnăvicioasă.

Când doctorii l-au diagnosticat cu albinism, el a început să se tatueze din ce în ce mai mult.

În ceea ce privește porțiunea mică de piele care i-a mai rămas neacoperită de tatuaje, el a spus că încă își face planuri.

„Eu îmi desenez tatuajele, pentru că este corpul meu”, a spus Adam Curlykale, care a suferit intervenția chirurgicală la Spitalul Jardines din Guadalajara, Mexic.

Așa da! A mers pe jos 32 de kilometri ca să ajungă la serviciu. Cum a reacționat șeful lui când a aflat... Descoperire UIMITOARE! O COMOARĂ imensă se află chiar sub picioarele noastre! Ce se ascunde sub pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x