Antena Căutare

Un barbat din Bistrita-Nasaud sustine ca a vazut un sarpe anaconda in Somes: "M-am speriat total"

Cea mai noua poveste pescareasca vine din Bistrita Nasaud. Un barbat a dat alerta in tot satul, dupa ce s-a dus la Politie sa raporteze ca in apele Somesului Mare traieste un sarpe anaconda. Localnicii s-au impartit in doua tabere. Unii isi strang ingroziti copiii la piept, altii au inventat deja cateva bancuri pe seama vecinului.

“Exact in zona aia, unde cade piatra, acolo a fost el venit! Pana acolo a venit. S-a ridicat asa, uite, fain, frumos, ca el a venit asa, cu capul deasupra apei. M-am speriat total, total”, povesteste omul. Asa tare s-a speriat, ca a alergat intr-un suflet la sectia de politie din sat, ca sa dea alerta.

Le-a oferit autoritatilor toate detaliile necesare, ca sa-l identifice pe... suspect. Politistii au primit sesizarea pescarului, dar spun ca vor lasa ancheta pe seama celor care se pricep la animale.

Pana se va lamuri situatia, localnicii au despre ce discuta. Cateva femei au auzit, deja, ca sarpele ar fi scapat de la circ!

Anaconda este cel mai mare sarpe din lume - poate atinge 10-12 metri lungime. Traieste in apele Amazonului din America de Sud. Este deci greu de crezut ca ar inota nestingherit in apele reci ale Somesului.

foto: blog.c77c.net

Un american a fost amendat dupa ce s-a calcat singur cu masina... VIDEO! O iluzie optica naucitoare! A ajuns, in doar cateva ore, viral pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x