Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Un barbat din Marea Britanie a murit dansand "Gangnam Style"

Exista lucruri de care, odata ajuns la varsta a doua, trebuie sa te feresti cu orice pret. Printre ele, dansul Gangnam Style, inventie coreeana marca Psy. Nu de alta, dar ai putea face infract, la fel ca nefericitul Eamonn Kilbride.

Hepta.ro

Eamonn Kilbride, 46 de primaveri, dansa nebuneste pe ritmurile Gangnam Style cand nenorocirea s-a produs: din senin, s-a prabusit la pamant si a decedat. „Ne distram de minune si Eamonn tocmai terminase de dansat Gangnam Style. Era pe scena si ii distra pe toti. Apoi ne-a spus ca il doar putin pieptul si s-a prabusit”, a povestit sotia sa, citata Huffington Post. In opinia acesteia, miscarile au fost mult prea intense pentru inima barbatului.

Iar medicii sunt cat se poate de clari. „Sansele sa dai de probleme sunt mici. Dar, la fel ca orice exercitiu fizic bizar, trebuie sa fii cumpatat. Mai bine lasa doamnele sa danseze pe langa tine. Nu spun ca oamenii ar trebui sa se fereasca de Gangnam Style. Dar, daca nu esti obinuit cu exercitii intense, nu ar trebui sa depui efort fara a te pregati”, este de parere profesorul Bernard Keavney, cardiolog la Newcastle University.

Si nu este primul caz de acest gen. Robert Stitt, un barbat de 48 de ani, a murit in timp ce dansa intr-o parcare...

Pana in acest moment, videoclipul piesei Gangnam Style a adunat peste 940.000.000 de vizualizari. O aruncatura de bat si atinge miliardul! Cu alte cuvinte, nu ai cum sa scapi de ea. Asa ca, daca vrei sa ai Sarbatori cu adevarat fericite, multa atentie la piesa lui Psy! Nu ar fi bine sa te lase rece.

Vezi si... GALERIE FOTO! Dansatoarea din Gangnam Style, noua senzatie de pe internet

Recomandari