Antena Căutare

Un bărbat din Târgoviște şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch

Incident neplăcut la Târgovişte, unde un bărbat şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch! Proprietarul autoturismului bănuieşte că a fost victima unei glume pusă la cale de nişte apropiaţi

Incident neplăcut la Târgovişte, unde un bărbat şi-a găsit maşina învelită în hârtie igienică şi scotch! Proprietarul autoturismului bănuieşte că a fost victima unei glume pusă la cale de nişte apropiaţi. Şi, pentru că maşina nu a fost lovită sau zgâriată, a decis să nu depună plângere la poliţie.

Dimineaţa i-a adus o surpirză nu chiar plăcută unui tânăr din Târgovişte. Când a vrut să plece cu maşina a descoperit că aceasta fusese îmbrăcată în hârtie igienică, lipită cu scotch.

Timp de câteva minute tânărul s-a chinuit să dea jos urmele glumei. Din fericire pentru cei care au pus la care şotia, tânărul are simţul umorului şi nu îi va reclama.

Locuitorii din zonă spun că nu este prima dată când maşinile sunt învelite în hârtie igienică. Dar cum nimeni nu a depus plângere la poliţie, acţiunile rămân doar la nivel de glume.

Josnic! Accidentul în care a murit prințesa Diana, transformat într-o atracție, într-un parc tematic din SUA – Foto... Primul spital de psihiatrie din lume, un adevărat Iad pentru bolnavi! Pacienții, ținuți în lanțuri, bătuți crunt și înfo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x