Antena Căutare

Un bărbat din Timișoara a plutit deasupra unei mașini, timp de un sfert de oră! Trecătorii au rămas cu gurile căscate! (VIDEO)

Timișorenii au rămas cu gurile căscate atunci când un bărbat a început să plutească în aer!

Timișorenii au rămas cu gurile căscate atunci când un bărbat a început să plutească în aer!

Nu e o pasăre, nu e un avion şi nici Superman. E doar Lorenzo, un iluzionist care i-a lăsat cu gura căscată pe bănăţeni.

A pus în practică unul dintre cele mai provocatoare şi complicate numere de magie: a levitat pe străzile din Timişoara deasupra unui TIR în mişcare!

Sub privirile uimite ale spectatorilor, Lorenzo a levitat timp de 15 minute deasupra unui tir de 13 tone aflat în mişcare, fără şofer.

Lorenzo practică magia de la vârsta de 14 ani, iar în prezent este singurul român membru al celui mai prestigios şi exigent club al magicienilor profesionişti din Europa - The Magic Circle de la Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni Dynamo şi David Copperfield.

Ghinion și lacrimi amare sau noroc cu carul! Zodiile au parte de surprize uriașe săptămâna viitoare! Tu ce vei păți? (VI... Ghicește singur viitorul! Cum citești în palmă soarta cuiva și îi afli cele mai mari secrete! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x