Antena Căutare

Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

Un bărbat s-a băgat în pat și a ales să se culce. A doua zi, când s-a trezit, omul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a ridicat pătura.

Bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a dat pătura din pat deoparte

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un australian din Brisbane, Queensland. Fiindcă se făcuse seară, acesta s-a dus în dormitor, s-a băgat în pat, s-a învelit și s-a culcat. Chiar dacă a simțit ceva neobișnuit în timpul nopții, acesta a ales să doarmă în continuare.

Totuși, atunci când s-a trezit la primele ore ale dimineții, omul a avut parte de o surpriză de proporții și a încremenit atunci când a văzut ce se ascundea sub pătură, de fapt.

Un bărbat a tras o sperietură de proporții atunci când a descoperit ce se află în pat, sub pătură

Atunci când s-a trezit la 5:30 dimineața și s-a dat jos din pat, omul a dat cu ochii de un piton lung de aproximativ 1,2 metri. Fără să mai stea pe gânduri, australianul a pus mâna pe telefon și a sunat la Bryce Lockett, un specialist în prinderea șerpilor. Acesta a mers la casa omului și a prins pitonul, eliberându-l ulterior în natură, departe de locuința bărbatului.

Incidentul a ajuns în presă și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Bryce Lockett a explicat apoi ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: O femeie a auzit un sunet ciudat în bibliotecă și când s-a apropiat a încremenit de spaimă. Ce se ascundea printre rafturi

„Bărbatul s-a culcat și a explicat faptul că a simțit ceva suspect în pat, dar s-a gândit că cel mai probabil s-a așezat peste telecomanda televizorului. A simțit ceva bizar de câteva ori în timpul nopții, dar abia la orele dimineții, atunci când s-a dat jos din pat, a realizat că în pat, sub pătură, se afla un piton. Cel mai probabil, reptila a venit în dormitor în timpul nopții”, a explicat Bryce Lockett, potrivit celor de la metro.co.uk.

„Omul avea radiatorul pornit fiindcă era o noapte cu temperaturi scăzute, așa că șarpele a ajuns la el fiindcă era în căutare de căldură. Poate de aceea s-a urcat în pat, sub pătură, fiindcă acolo era cel mai călduros loc pentru el”, a mai menționat acesta.

„Bryce Lockett a pozat reptila și întreaga poveste a devenit virală pe internet. Deși această specie de piton poate ajunge la trei metri lungime, reptila nu reprezintă un pericol pentru oameni. Totuși este știut faptul că mușcăturile sale nu sunt veninoase, dar extrem de dureroase.

Bryce Lockett, specialist în prinderea unor astfel de viețuitoare din Australia, susține că primește numeroase astfel de apeluri în fiecare lună, motiv pentru care aceste situații nu i se mai par deloc ieșite din comun. Un caz similar a fost cel al unei bătrâne care a dorit să folosească toaleta în timpul nopții, dar atunci când a ridicat capacul vasului de wc a avut parte de o sperietură de zile mari.

Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x