Antena Căutare

Un bărbat plictisit a înfipt trandafirul într-un cartof, dar a doua zi a rămas fără cuvinte! Descoperirea i-a schimbat viața pentru totdeauna

Un american a reușit să descopere ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit, după ce a înfipt un fir de trandafir într-un cartof.

Un bărbat plictisit a înfipt trandafirul într-un cartof, dar a doua zi a rămas fără cuvinte! Descoperirea i-a schimbat viața pentru totdeauna Galerie
Întâmplarea a devenit cunoscută pretutindenipe internet

Un american a reușit să descopere ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit, după ce a înfipt un fir de trandafir într-un cartof.

Fiindcă avea câteva tulpini de trandafir prin curte, bărbatul a luat una și a înfipt-o într-un cartof pe care îl avea la îndemână.

Cel mai probabil, omul se plictisea sau pur și simplu i s-a părut mai interesant să facă asta cu florile. A doua zi, după o noapte ploioasă, americanul avea să descopere ceva de-a dreptul incredibil.

Când s-a trezit dimineaţă, bărbatul a fost uimit. Substanțele nutritive din cartof au făcut atât de bine plantei, încât aceasta a început să crească.

Omul a realizat că n-ar fi o ideea rea să înceapă o afacere cu trandafiri, mai ales că tocmai descoperise o metodă personală de cultivare!

Ce poveste, ce destin! Un orfan din România a primit cinci nominalizări la Premiile Emmy. Nu ai cum să nu plângi și să n... Ce note a luat cunoscutul polițist Marian Godină la BAC: "Partea proastă e că pe atunci nu se făceau petiții online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x