Antena Căutare

Un bărbat renova o casă veche și a găsit o scrisoare veche, expediată în anul 1987. Mesajul hilar a ajuns imediat viral

Un bărbat care renova o casă a găsit o scrisoare ciudată, care datează din anii 80. Aceasta conține un mesaj ciudat și destinatarul este o femeie, Christy.

o scrisoare intr-un sertar maro cu maner negru Galerie
Un bărbat care renova o casă a găsit o scrisoare ciudată, care datează din anii 80. Aceasta conține un mesaj ciudat și destinatarul este o femeie, Cristy. | Shutterstock.com

Bărbatul a ales să posteze o fotografie cu scrisoarea pe Reddit. Postarea s-a bucurat de un real succes și a fost votată de peste 40.000 de ori. Bucata de hârtie și scrisul de pe ea datează din 14 aprilie 1987 și detaliază o ceartă spectaculoasă și suculentă între două persoane.

Citește și: Cum păstrezi pâinea proaspătă vara, chiar și 3 săptămâni, fără să facă mucegai. Truc ieftin și simplu cu care face economie

Ce scria în scrisoare găsită în casa cea veche

Banii, bărbații și prietenia sunt puse la îndoială, așa cum se poate vedea din rândurile scrise parcă cu multă furie. „Am găsit asta într-un sertar dintr-o casă veche pe care o renovăm”, a explicat bărbatul care a găsit bucata de hârtie.

Scrisoarea usturătoare, găsită într-o casă din Wilmington, Delaware, spune: „Christy, mulțumesc foarte mult, ce prieten adevărat ești, am avut încredere în tine. Nu m-am atins niciodată de nimic de-al tău.

Ei bine, iată nenorociții de pantaloni scurți pe care mi-ai cumpărat-o, nu-i vreau, tot ce vreau sunt cei 50,00 USD pe care ți i-am dat să mergi în Florida, deoarece trebuie să-i plătesc înapoi, mulțumită ție și Diane. Nu mai pot avea încredere niciodată în voi, din nou.”

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești omida ascunsă din imagine, în doar 23 de secunde? Care e răspunsul

Scrisoarea continuă: „Guys, nu vreți să fiu în preajma lui Rob, dar nu mă veți opri pentru că nu-l cunoașteți pe Rob, nu-i dați nicio șansă, așa că...! Și la naiba! Ești un vechi prieten."

Numeroși oameni au găsit scrisoarea hilară, așa cum a glumit utilizatorul MikeSantos89: „Poți simți furia adolescentului”.

Un altul, Raeandray a subliniat: „Chiar au pus o dată pe scrisoare ca și cum ar fi fost un eseu pe care trebuie să-l depună”. Internautul AlphaChewtoy s-a gândit: „Așa că Christy și Dianne și-au putut aminti exact data la care prietenia lor s-a încheiat... pentru totdeauna!”

Citește și: De ce brânza sau cașcavalul se vând în bucăți rotunde, de fapt. Explicația la care nu te-ai fi gândit niciodată

Bineînțeles, secțiunea de comentarii a fost plină: „Imaginați-vă că scrieți această scrisoare și apoi o vedeți pe internet zeci de ani mai târziu.”, „Ajustarea datei trebuie să fie partea mea preferată. „S-ar putea să fiu supărat, dar, Dumnezeule, mă voi asigura că este datat corect!”.

Conform Newsweek, unii utilizatori s-au gândit că scrisoarea ar fi fost falsă, iar bărbatul care a găsit-o a explicat: „Este legitim. Am găsit TONE de hârtii vechi din anii 70 și 80. Toată casa nu fusese deloc actualizată și un proprietar al casei a murit. Ai fi surprins de ce găsim uneori."

O femeie mânca chipsuri atunci când a făcut o descoperire neașteptată în pungă. Peste ce a putut să dea... Un bărbat era la supermarket atunci când a văzut un bilet pe o casoletă cu pui. Când l-a citit a avut o surpriză. Ce scr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x