Antena Căutare

Un bărbat s-a apucat să planteze câte un copac în fiecare zi! După 37 de ani locul s-a transformat într-o adevărată minune!

Era în anul 1979 atunci când lui Jadav i-a venit ideea să înceapă să planteze în fiecare zi câte un copac. Timpul a trecut și bărbatul a făcut o descoperire uimitoare!

Era în anul 1979 atunci când lui Jadav i-a venit ideea să înceapă să planteze în fiecare zi câte un copac. Timpul a trecut și bărbatul a făcut o descoperire uimitoare!

Zi de zi, bărbatul a venit și a plantat câte un copac. După treizeci și șapte de ani, Jadav s-a oprit să își admire opera.

Locul, cândva arid, s-a transformat într-un adevărat paradis tropical și o casă pentru 115 elefanți, rinoceri, căprioare și tigri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea acestui om este un exemplu de urmat pentru întreaga planetă. Uneori, un singur om poate avea puterea de-a schimba lumea, făcându-l un loc mai bun.

Elevul a scris un bilet și i l-a dat profesorului! În scurt timp, bărbatul a început să plângă! E uimitor ce mesaj i-a t... Soția s-a trezit și a ieșit pe balcon să admire priveliștea, dar a avut parte de o surpriză uriașă! Bărbatul i-a pregăti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x