Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ar face orice pentru mama lui! Un bărbat s-a deghizat în femeia care i-a dat viață, ca să obțină un permis de conducere în locul ei. Video

Un bărbat din Brazilia s-a săturat să își vadă mama chinuindu-se să obțină un permis de conducere, așa că a decis să o scape de această „luptă”. S-a deghizat meticulos, ca să arate exact ca femeia care i-a dat viață, și a mers în locul ei să susțină proba practică a examenului auto.

Un bărbat s-a deghizat în femeia care i-a dat viață, ca să obțină un permis de conducere în locul ei.

Bărbatul, Heitor Schiave, un mecanic auto în vârstă de 43 de ani, a luat decizia de a se deghiza și de a susține testul, marți, în locul mamei lui de 60 de ani, după ce femeia a picat pentru cea de-a treia oară examenul auto.

Fără să fie lipsit de imaginație, Heitor Schiave s-a îmbrăcat cu o fustă și o bluză cu imprimeu floral din garderoba mamei lui, și-a dat unghiile cu ojă, s-a machiat perfect și s-a coafat la fel ca ea. A fost cât pe ce să reușească să păcălească examinatorul!

„La început nu mi-am dat seama, pentru că era a cincea persoană care dădea proba, așa că eram obosită. Totuși, când am intrat în mașină lângă el, mi-am dat seama că, de fapt, aveam de-a face cu un bărbat deghizat straniu în femeie. Avea un machiaj perfect și se străduia din răsputeri să fie feminin”, a spus Aline Mendonça, examinatorul cu care bărbatul avea să dea proba pentru permisul de conducere.

Chiar dacă ceea ce a făcut bărbatul pentru mama lui a fost o infracțiune, gestul său i-a atras și simpatizanți pe rețelele de socializare. Mai mulți internauți au fost de părere că gestul acestuia a fost pentru „o cauză nobilă”, „din dragoste”, și că ar fi și ei în stare să facă același lucru pentru mamele lor.

Totuși, alți internauți nu au fost atât de impresionați de gestul bărbatului, fiind de părere că dacă ar fi reușit să obțină permisul de conducere pentru mama lui, femeia ar fi putut ajunge să pună în pericol alți participanți la trafic.

Între timp, bărbatul a fost reținut și eliberat ulterior pe cauțiune. O anchetă în acest caz se află în curs de desfășurare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro