Antena Căutare

Un bărbat se plimba prin pădure în căutare de ciuperci atunci când a făcut o descoperire înfricoșătoare. Peste ce a dat

Un bărbat care a plecat prin pădure să caute și să culeagă ciuperci a făcut o descoperire înfricoșătoare. A pozat totul și a arătat dovada.

Galerie
Omul a pozat și a arătat ce a descoperit în pădure | sursa foto: Profimedia

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut un om, atunci când a decis să faacă o plimbare prin natură. Bărbatul s-a dus să caute ciuperci prin pădure și se tot adâncea în codru până când ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Descoperirea făcută i-a stârnit fiori.

Un bărbat se plimba prin pădure în căutare de ciuperci atunci când a făcut o descoperire înfricoșătoare. Peste ce a dat

Britanicul nu și-a imaginat vreodată că va trăi o astfel de întâmplare. Omul a plecat să caute ciuperci prin pădure atunci când atenția i-a fost atrasă de un obiect. Curios din fire, acesta s-a apropiat cu precauție și nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat că a descoperit o mașină veche, abandonată.

După ce s-a asigurat că nu există niciun pericol, omul a studiat atent mașina abandonată și a făcut poze, pe care apoi le-a publicat pe Reddit, drept dovadă a descoperirii sale.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: O femeie făcea curat în congelatorul mamei sale decedate atunci când a găsit un bilet de 84 de ani, alături de un biscuit

„O mașină abandonată pe care am găsit-o în pădure în timp ce căutam ciuperci,” a scris bărbatul în dreptul pozelor, au informat cei de la mirror.co.uk.

„Am privit în interior ca să văd dacă există rămășițele unui cadavru, dar din păcate, nu a fost cazul de data aceasta”, a mai zis el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea arăta vehiculul abandonat, care era răsturnat, ruginit și acoperit de arbuști. Așa cum era de așteptat, imaginile au stârnit imediat numeroase reacții în mediul online.

Descoperirea i-a determinat pe internauți să speculeze cum a ajuns mașina acolo și să discute despre modelul mașinii.

„Te-ai distrat?”, a glumit un utilizator Reddit.

Citește și: Un bărbat a cumpărat un dulap vechi de lemn, însă nu i-a venit să creadă ce a putut să îi ceară vânzătorul după

„Nu am găsit nimic, iar vremea a fost cam variabilă. Câteva ciuperci necomestibile, dar cam atât”, a spus omul, care nu s-a ales cu ciuperci, ci mai degrabă cu o descoperire neașteptată.

„Vă amintiți când plimbările cu mașina erau populare? Jur că obișnuiai să vezi mașini arse sau distruse prin câmpuri, păduri, parcuri, tot felul de locuri în anii '90”, a spus o altă persoană.

O a treia persoană a glumit că mașina seamănă cu cea folosită de Harry Potter și Ron Weasley, scriind: „Pare că Harry și Weasley au aterizat cu forța. Este mașina lui Arthur Weasley. Odihnească-se în pace”.

Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă... Aurora boreală s-a văzut din nou pe cerul României. Ce imagini au surprins românii cu superbul fenomen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x