Antena Căutare

Un bărbat şi-a înscenat răpirea, însă mama lui a refuzat să-i plătească răscumpărarea

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Knoxville, a încercat să facă bani, înscenându-şi răpirea şi cerând răscupărare mamei.

Un bărbat şi-a înscenat răpirea, însă mama lui a refuzat să-i plătească răscumpărarea
| Huffington Post

Acesta i-a trimis un SMS, în care spunea că urmează să fie omorât de dealerul său de droguri dacă nu-i va plăti 200 de dolari recompensă pentru a fi eliberat, conform wave3.com.

Mama lui a refuzat să plătească, spunând poliţiştilor că nu este prima dată când fiul ei încearcă să obţină bani pentru droguri în acest fel. Anchetatorii au înscenat răscumpărarea şi bărbatul a fost arestat. Ofiţerii Poliţiei din Knoxville au declarat pentru New York Daily News că au existat suspiciuni în ceea ce priveşte răpirea, din cauza sumei mici de bani pe care bărbatul a cerut-o pentru răscumpărare.

După operaţii este ALT OM. Medicii au fost nevoiţi să îi elibereze un certificat special pentru a fi lăsată să treacă gr... SENZAȚIONAL!!! El a găsit ”apa vieții”: Are 179 de ani și încă se ”ține” bine! Iată cum arată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x