Antena Căutare

Un bărbat, victimă a unui accident rutier, a murit după 31 de ani petrecuți în comă! Părinții, îndurerați: ”Medicii ne-au spus că n-o să-și mai revină, dar am sperat că...”

Un italian, victima unui accident rutier, s-a stins din viață după 31 de ani petrecuți în comă, timp în care părinții lui l-au îngrijit zi de zi. 

Un italian, victima unui accident rutier, s-a stins din viață după 31 de ani petrecuți în comă, timp în care părinții lui l-au îngrijit zi de zi.

Ignazio ”Cito” Okamoto avea 22 de ani și trăia în Collebeato, Brescia, Italia, atunci când a fost implicat într-un accident rutier grav. Era 19 martie 1988, iar în urma impactului teribil prietenul lui cel mai bun a murit pe loc. El, însă, s-a ales cu o hemoragie a creierului, însă nu și-a mai revenit niciodată.

Timp de doi ani de zile, Ignazio a fost internat într-o clinică. Ulterior, părinții lui au decis să-l ia acasă, unde l-au îngrijit zi de zi, în speranța că la un moment dat va deschide ochii. Au trecut 31 de ani în care oamenii s-au trezit zi de zi sperând că se va petrece o minune. Din păcate, însă, zilele trecute fiul lor, care a ajuns la vârsta de 54 de ani, a murit în urma unui stop cardiorespirator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Timp de 31 de ani am trăit departe de lume. Medicii ne-au spus că nu-și va mai reveni, însă noi l-am îngrijit zi de zi sperând că poate o să se întâmple un miracol.”, a spus mama îndurerată, potrivit publicației La Stampa.

”Viața mea s-a schimbat drastic. Acum mă trezesc la cinci dimineața și nu știu ce să fac.”, a mărturisit tatăl bărbatului, în vârstă de 77 de ani, potrivit Daily Mail.

”Mă duc în grădină și ud florile. În ultimele nopți am dormit în camera lui Ignazio, ca să fiu aproape de el, deși nu mai e.”, a mai povestit bărbatul, care a renunțat la jobul lui în marină în 1990, pentru a fi alături de fiul lui. Mai mult de atât, el nu s-a gândit niciodată să-și eutanasieze fiul.

Lacul Brăteni, din județul Bistriţa Năsăud, destinaţia perfectă de vacanţă pentru pescari... Fântânile din Piaţa Unirii din București au fost omologate şi incluse în Cartea Recordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x