Antena Căutare

Un baterist a suferit un atac cerebral pe scenă, dar a continuat să cânte, în agonie, până când s-a prăbușit! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un baterist a suferit un atac cerebral pe o scenă, în timpul unui spectacol, dar a continuat să cânte, în ciuda agoniei, până la finalul melodiei, după care s-a prăbușit. Momentul a fost filmat.

Un baterist a suferit un atac cerebral pe o scenă, în timpul unui spectacol, dar a continuat să cânte, în ciuda agoniei, până la finalul melodiei, după care s-a prăbușit. Momentul a fost filmat.

Bateristul, Alex Headen, în vârstă de 28 de ani, care cântă pentru Korn Again, o trupă specializată nu în coveruri, ci în „omagii muzicale”, a suferit atacul cerebral în timpul unui spectacol din orașul englez Stockport.

În timp ce trupa interpreta melodia „Helmet in the Bush”, bateristul, un inginer specialist în instalații de climatizare, a simțit durere într-un umăr. În câteva secunde, partea stângă a corpului său a amorțit și și-a pierdut vederea cu ochiul stâng.

Într-un exemplu uimitor de devotament, bateristul Alex Headen a dus melodia până la capăt, folosindu-și doar mâna dreaptă. Apoi, s-a prăbușit și a fost dus de urgență la spital.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună, iar acum a fost publicată o înregistrare video a acestuia.

„Nu am vrut să mă opresc. Nu am vrut să dezamăgesc trupa sau publicul. Sunt foarte norocos că am avut medici aproape, care m-au ajutat. N-am crezut că am un atac cerebral, ci că mi-a scăzut glicemia sau că m-am deshidratat”, a povestit bateristul.

În prezent, Alex Headen se recuperează și învață din nou să cânte la baterie.

Cum să faci față căldurii... Temperaturile ridicate pot afecta sănătatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x