Antena Căutare

Un bebelus a prins cu mana degetul medicului in timpul operatiei de cezariana

Un bebelus din Statele Unite a devenit vedeta pe internet dupa ce, in timpul operatiei de cezariana, a prins cu mana degetul medicului. Incredibilul moment a fost surprins chiar de tatal copilului care a postat fotografia pe internet.

Momentul incredibil a avut loc in octombrie. Mama bebelusului, Alicia Atkins era sub anestezie cand fiica ei, inca nenascuta, a facut gestul care a uimit intreaga lume. Aflat inca in pantec, copilul i-a strans cu manuta degetul medicului care il aducea pe lume.

„Medicul m-a strigat si mi-a spus: Nu imi da drumul la deget! Asa ca am alergat si am luat aparatul de fotografiat si am facut poza. Nu imi venea nici mie sa cred! Este o poza extrardinara”, a spus tatal fetitei.

La rugamintea medicului, parintii au postat fotografia pe internet. Mii de oameni i-au dat like in doar cateva zile. Au existat chiar si cateva oferte, destul de generoase, venite din partea unor companii de publicitate care au vrut sa cumpere fotografia.

Mama copilului spune ca va pune fotografia in camera fetitei si, chiar daca va vinde cateva exemplare, nu va renunta niciodata la drepturile de autor care ii apartin, de fapt fetei. Ea va hotari, cand va creste mare, ce va face cu ele.

FOTO! Cum se fac de ras britanicii de Sarbatori. Au oferit un spectacol penibil de Revelion... Trei lebede slabite si derutate de ceata densa s-au oprit in Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x