Antena Căutare

Un bebeluș abandonat a fost salvat de o pisicuță eroină! Povestea emoționantă a celor doi - FOTO + VIDEO

Maşa este pisicuţa eroină a Rusiei, fiind considerată îngerul păzitor al unui bebeluș căruia i-a salvat viaţa. Înfățișarea felinei tigrate și pufoase te duce cu gândul la pisicile răsfățate. Dar ea avea să fie mai mult de atât.

Maşa este pisicuţa eroină a Rusiei, fiind considerată îngerul păzitor al unui bebeluș căruia i-a salvat viaţa. Înfățișarea felinei tigrate și pufoase te duce cu gândul la pisicile răsfățate. Dar ea avea să fie mai mult de atât.

Bebeluşul norocos, de numai trei luni, a fost găsit de Mașa, abandonat într-o cutie de carton. Se pare că aceasta s-a băgat în cutie pentru a-i ține copilului de cald, iar apoi a încercat să atrag atenția trecătorilor, mieunând fără încetare.

Irina Lavrova, o pensionară care locuia în apropiere, ieşise să arunce gunoiul când a auzit pisicuţa, lângă tomberoane.

Imediat a mers să vadă ce se întâmplă, cunoscând-o pe Mașa. Femeia știa că este o pisică fără stăpân, de care ea și vecinii săi aveau grijă. Nu înţelegea însă de ce este aşa de agitată, deoarece ştia că, în mod normal, era foarte liniştită şi prietenoasă.

„Este foarte blândă şi prietenoasă, dar, când am auzit-o ţipând, am crezut că este rănită, pentru că, în mod normal, ar fi venit la mine”, a spus Irina.

Uitându-se atent, a observat că Maşa o priveşte dintr-o cutie aruncată în mijlocul cutiilor de conserve. Apropiindu-se, aceasta a crezut că nu vede bine. În cutie se afla un bebeluş, iar Maşa era cuibărită lângă el.

„Vă puteți imagina ce şocată am fost când am văzut-o întinsă într-o cutie, lângă un copil”, povestește Irina. „Evident, instinctele ei de mamă s-au activat și a vrut să protejeze copilul”, a mai adăugat ea.

Copilul a fost dus, de urgență, la spital, unde a fost supus unui control. Deși a stat câteva ore în frig, cel mic a supravieţuit datorită hainelor şi, mai ales, datorită Maşei care l-a încălzit.

Localnicii sunt foarte mîndri de Mașa, considerând-o eroină. „Toţi cei care locuiesc în bloc sunt foarte mândri de ea şi o răsfaţă cu mâncărurile preferate”, a spus Irina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când tehnologia întâlneşte bucătăria! Doi tineri români vor să revoluţioneze industria restaurantelor. Ideea simplă care... Test de personalitate! Uită-te bine la piciorul tău şi spune care formă ţi se potriveşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x