Antena Căutare

Un bebeluş de jucărie îi îngrozeşte pe americani! Cum arată păpușa care a băgat groaza chiar și în polițiști!

Un bebeluş de jucărie îi îngrozeşte pe americani! Chiar și polițiștii din Dallas au fost îngroziți de ciudata păpușă!

Un bebeluş de jucărie îi îngrozeşte pe americani! Chiar și polițiștii din Dallas au fost îngroziți de ciudata păpușă!

Trecătorii se opresc de fiecare dată pentru a se asigura că bebeluşul din vitrină nu este real. Sculptura urmează să scoasă la licitaţie la New York, iar specialiştii estimează un preţ-record.

Îmbrăcat într-un costumaş albastru cu glugă, bebeluşul din vitrină doarme liniştit într-un cărucior. Lucru ce îi înspăimântă pe trecători, care au de fiecare dată impresia că în cărucior se află un copil adevărat, abandonat sau uitat acolo de părinţi.

Toată ziua, diverşi oameni, femei, copii, mame, bunici şi poliţişti se opresc în dreptul vitrinei se uită la bebeluş şi se întreabă timp de o secundă sau chiar mai mult dacă este un copil adevărat.

Sculptura realizată din polivinil are şi un nume. Bebeluşul se numeşte Duane Hanson, la fel ca şi artistul care l-a realizat. Şi a reuşit să-i panicheze inclusiv pe poliţişti.

Acesta este oficial cel mai ghinionist mod de a pierde un telefon! A vrut să facă pe diva, dar a plătit extrem de scump!

Poliţiştii din Dallas, care urmăresc atent expoziţiile s-au alarmat şi au crezut că bebeluşul a fost abandonat în galerie.

Bebeluşul îşi va găsi însă, în curând o familie. Casa de licitaţie care îl va scoate la vânzare estimează că valoarea bebeluşului se poate ridica chiar la 120.000 de dolari.

Video VIRAL. Cum sunt şterse două secole de pe un tablou vechi de 400 de ani... Atenţie, români! Nu răspundeţi la aceste numere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x