Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Un bebeluș i-a uimit pe doctori! A venit pe lume cu o pată neagră, care îi acoperă aproape jumătate de față. Părinții: "Îi vom spune că are o mască de super-erou"

A venit pe lume cu un semn din naștere care o face specială. Iar părinții știu asta cel mai bine, chiar dacă, la prima vedere, au rămas uimiți, atât ei, cât și medicii care au ajutat-o pe mamă să nască.

A venit pe lume cu un semn din naștere care o face specială. Iar părinții știu asta cel mai bine, chiar dacă, la prima vedere, au rămas uimiți, atât ei, cât și medicii care au ajutat-o pe mamă să nască.

Natalie Jackson s-a născut cu o pată neagră care îi acoperă fruntea și obrazul. Chiar dacă, din spusele doctorilor, fetița poate fi operată, părinții refuză să facă asta.

Motivul? Așa se va simți specială cea mică.

Știm că o să aibă ceva dificultăți în viață,dar asta o va ajuna să depășească momentele grele. Îi vom spune că are o mască de super-erou. Așa va ști cât este de unică din toate punctele de vedere”, a declarat mama fetiței.

Medicii au avertizat familia că semnul va crește o dată cu fetița și ar putea să îi acopere întreaga față. Chiar și așa, oamenii au luat decizia de a nu face intervenția chirugicală.

Recomandari