Antena Căutare

Un bebelus perfect sanatos s-a nascut din parinti transexuali

Lumea medicala a fost uimita dupa ce un cuplu cel putin ciudat a dat nastere unui bebelus perfect sanatos. Mama copilului este de fapt barbat, iat tatal a fost femeie, scrie Mirror.co.uk.



Doctorii erau convinsi ca este imposibil ca "tatal" Cai, in varsta de 24 de ani, sa dea nastere unui copil, mai ales ca Emily era considerata ca fiind sterila.

"Din punctul nostru de vedere, suntem un cuplu heterosexual - el este barbat, dar are organe sexuale femeiesti, iar eu sunt femeie si am avut candva organe sexuale barbatesti", a spus Emily.

"Nu am planuit sa avem un copil. N-am incercat sa facem acest lucru si nici macar nu ne-am gandit ca s-ar putea intampla. Planuaim sa adoptam pentru ca, din ce stiam noi, sa avem un copil al nostru era imposibil separat, daramite impreuna", a declarat Emily.

Cuplul a facut sex neprotejat fara sa se gandeasca la riscul unei sarcinii, deoarece Cai, candva femeie, lua o doza mare de testosteron (hormon masculin), iar medicii il declarasera "steril din punct de vedere chimic".

Incredibil este ca, prevazator, Cai si-a facut injectii cu anticonceptionale, doar ca sa fie sigur. Insa la exact noua luni de la prima lor intalnire, a descoperit ca durerile de stomac sunt, de fapt, un copil.

Sursa: Antena3

Un bebelus perfect sanatos s-a nascut din parinti transexuali... VIDEO! Un chinez iti arata cum sa canti la blugi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x