Antena Căutare

Un bloc de 13 etaje s-a prabusit in Shanghai

Un bloc de 13 etaje, a carui constructie de abia fusese terminata, s-a prabusit joi in Shanghai. In urma incidentului, un muncitor si-a pierdut viata, informeaza Daily Mail. Este vorba despre o cladire de apartamente in care locuitorii nu se mutasera inca pentru ca nu era racordat la utilitati.

Incredibila prabusire a avut loc dupa ce constructorii au vrut sa realizeze si o parcare subterana. Dupa ce au ridicat blocul, muncitorii au inceput sa sape la baza acestuia, pamantul excavat fiind dus in spatele cladirii.

Din cauza ploilor si a materilelor de constructie de proasta calitate utilizate, baza constructiei s-a erodat iar materialele depozitate in spatele constructiei au creat o presiune asupra blocului.

Incidentul a provocat discutii aprinse referitoare la utilizarea materialelor de proasta calitate de catre constructorii chinezi, in dorinta de a moderniza orasele.

Premiera: Oamenii de stiinta au reusit sa capteze primul atom de antimaterie... Voronin l-a facut "idiot" pe un fost deputat la o intalnire a Partidului Comunist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x