Un brazilian, bun de plata pentru ca a refuzat sa se insoare

O instanta din Brazilia a decis ca un barbat sa plateasca 6.500 de dolari fostei sale logodnice, pentru ca a refuzat sa o ia in casatorie.

Benedicto Abicair, un judecator din Rio de Janeiro, a anuntat ca Marcelo de Azevedo Fernandes trebuie sa plateasca pentru daunele "morale si materiale" aduse Cristianei Costa de Andrade ca urmare a acestui gest.

Judecatorul si-a motivat hotararea prin faptul ca "suferinta si umilinta indurate de domnisiara Andrade nu pot fi ignorate", punand astfel capat unui proces inceput inca din septembrie 2007, atunci cand fusese programata nunta.

Cel mai probabil, suma primita sub forma de despagubire vor fi folositi, conform AP, pentru plata firmei angajate pentru organizarea evenimentului, dar si a psihologului care a consultat-o ulterior pe logodnica neconsolata.

Potrivit cotidianului O Estado de Sao Paulo, aceasta este a treia sentinta similara dictata in ultimii sapte ani, insa daunele obtinute de "recalmanta" sunt cele mai consistente.

Citeste si Jurnalul

Foto: philipdsouthern.com
Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri