Antena Căutare

Un britanic a construit cel mai rapid carucior pentru copii. Are motor de motocicleta si patru viteze

Un tata din Marea Britanie a construit cel mai rapid carucior pentru copii cu motor din lume pentru a se scuti de efortul de a-l impinge. Potrivit Daily Mail, acesta acesta atinge o viteza maxima de 50 de kilometri pe ora.

Un britanic a construit cel mai rapid carucior pentru copii. Are motor de motocicleta si patru viteze
| Geoff Robinson

Colin Furze, un instalator care a devenit tatic recent, a montat un motor la caruciorul din metal cu care isi plimba copilul. A modificat caruciorul in asa fel incat acum, are patru trepte de viteza si poate urca si cobori fara probleme pe orice panta.

Britanicul a cheltuit 450 de lire pentru a crea design-ul si a cumpara componentele necesare, printre care si un motor de bicicleta de 125 de centimetri cubi. Caruciorul are un spatiu pentru cumparaturi, suport de pahare, dar si doua platforme pe care tanarul tata sta ca pe o trotineta si il manevreaza.

"Desi este putin infricosator sa-l manevrezi, multi parinti s-au uitat cu invidie la mine, mai ales cand urcam pe dealuri.”, a declarat Colin Furze.

Prima cantareata de rap din Afganistan infrunta o societate intreaga pentru o cariera in muzica... Iluzionistul David Blaine a fost internat, dupa ce a stat 72 de ore intr-un camp electric de un milion de volti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x