Antena Căutare

Un britanic a murit din cauza airbag-ului care i-a salvat initial viata

Un sofer din Marea Britanie a murit la cateva luni dupa ce a fost implicat intr-un accident de masina din cauza airbag-ului care i-a salvat viata in acele momente, relateaza Daily Express.

Ronald Smith a facut un accident in care au fost implicate sase autoturisme. In momentul in care masina lui s-a izbit de alt autovehicul, s-a declansat airbag-ul volanului. In numai cateva secunde, acesta a fost spart de o bucata de sticla, iar barbatul a inhalat substantele toxice din interiorul airbag-ului.

Ronald Smith a declarat dupa accident ca a inhalat o pudra de culoare alba si a inceput sa se planga de probleme de respiratie. La trei luni dupa accident, britanicul a fost diagnosticat cu pneumonie si a decedat.

Procurorii au confirmat ca moartea barbatului a fost provocata de faptul ca a fost expus la substantele toxice din airbag. Compania producatoare a autoturismului lui Ronald Smith va investiga cazul, dar s-a abtinut de la alte comentarii.

Foto: robertreeveslaw.com

Cascada Iguazu a fost aleasa una dintre cele sapte minuni ale naturii... Parlamentarii romani si-au cumparat 3.600 de kilometri de hartie igienica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x