Antena Căutare

Un britanic blocat in Alpi a fost salvat cu ajutorul Facebook-ului

Un britanic ramas blocat timp de trei zile in Alpii elvetieni a fost salvat cu ajutorul Facebook-ului. Barbatul a supravietuit aproape 70 de ore numai cu o bucata de ciocolata si apa de pe munte. In timpul in care a fost izolat in munti, prietenii lui au strans bani pentru operatiunea de salvare prin intermediul retelei de socializare.

Daniel Hunt, un impatimit al sporturilor extreme, a fost dat disparut in Alpii elvetieni sambata trecuta. A mers pe munte alaturi de niste prieteni sa practice speed flying, un sport extrem cu parapanta. La ultimul zbor, nu a reusit sa ajunga la punctul de intalnire, asa ca amicii lui au dat alarma.

Britanicul pierdut pe munte detine un magazin alimentar in Londra, iar cand clientii lui au auzit ca este dat disparut, s-au mobiliza si au demarat o campanie de strangere de fonduri. Au creat o pagina de Facebook prin intermediul careia au reusit sa stranga 20.000 de euro pentru operatiunea de salvare la care au participat mai multe elicoptere si ghizi montani.

In final, Daniel a fost gasit blocat intr-o trecatoare ingusta. El a fost reperat de elicoptere dupa ce a scris SOS cu ramurile gasite in zona. Barbatul a fost dus la spital, unde a fost tratat pentru ranile minore suferite.

Cand a murit, nu avea decat 200 de dolari in banca. Dar o avere de 7 milioane de dolari ascunsa in garaj!... Efectul crizei: Lira de Bristol, o noua moneda in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x