Antena Căutare

Date cu adevărat dubioase și controversate! Un bucureștean s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”

Polițiștii au observat un bucureștean pe stradă , l-au legitimat, însă nimei nu se aștepta ca bărbatul să preznte un „act de identitate” cu adevărat dubios, acesta fiind intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”.

Date cu adevărat dubioase și controversate! Un bucureștean s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt” Galerie
Un bucureștean s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”

Presupusul act de identitate avea dimensiunea unui permis de conducerea și conținea date cu adevărat dubioase și controversate. De exemplu, la data nașterii era trecut mai 2018 iar la termenul de expirare al „actului” era trecut anul 3119.

Se pare că bărbatul a refuzat să ofere informații reale cu privire la identitate sa, astfel încât jandarmii au cerut sprijinul unui echipaj de ambulanță, care l-au dus pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru un consult de specialitate.

„Sunt suveran și nu recunosc instituțiile statului”, a explicat bărbatul.

Locul din România în care COVID-19 nu a ajuns: „Chiar nu simţim problema asta cu corona. Nu ne este teamă” - VIDEO

Date cu adevărat dubioase și controversate! Un bucureștean s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”

„Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat «ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT».

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie «Prof. Dr. Al. Obregia», pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare.

„Am născut singură, într-un salon de spital, în plină pandemie. Bebelușul meu a murit înainte să apuc să îl țin în brațe”

Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor”, au transmis reprezentanții Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Locul din România în care COVID-19 nu a ajuns: „Chiar nu simţim problema asta cu corona. Nu ne este teamă” - VIDEO... Adunarea de la Stonehenge cu ocazia solstiţiului de vară, anulată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x