Antena Căutare

Așa arată iubirea adevărată! Un străbunic de 104 ani, gest romantic pentru soție, de Ziua îndrăgostiților, la urgențe! Foto

Un bărbat în vârstă de 104 ani din Australia i-a făcut o surpriză romantică soției lui, de Ziua îndrăgostiților, în timp ce se afla pe o targă a ambulanței ce l-a dus de urgență la spital.

Așa arată iubirea adevărată! Un străbunic de 104 ani, gest romantic pentru soție, de Ziua îndrăgostiților, la urgențe! Foto
Străbunicul de 104 ani, gest romantic pentru soția lui, de Ziua îndrăgostiților.

Momentul incredibil a fost suprins de paramedici, care au publicat fotografia emoționantă pe internet.

În imagine se vede cum bărbatul în vârstă de 104 ani s-a ridicat cât a putut de pe targă și s-a înclinat către soția lui, care îl aștepta, pentru a-i oferi un trandafir roșu.

„Paramedicii noștri au surprins acest moment frumos astăzi”, au scris reprezentanții serviciuli de ambulanță din New South Wales, Australia, pe platforma de socializare Facebook.

„Chiar dacă era dus la spital, William, în vârstă de 104 ani, a găsit timp ca să își răsfețe soția, de Ziua îndrăgostiților. Iubirea nu cunoaște limite”, mai arată mesajul.

Fotografia a generat numeroase aprecieri pe internet, din partea unor oameni care s-au arătat impresionați de dragostea celor doi vârstnici.

Povestea senzaţională a mediumului care comunică cu extratereştri! Dimitria Puchiu: "Pot avea formă umanăi"... Toate tapiseriile create de Rafael au revenit, după secole, în Capela Sixtină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x