Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Un bunic se luptă în instanță să își schimbe vârsta, ca să atragă femei pe Tinder

Un bunic olandez de 69 de ani se luptă în instanță pentru a-i fi redusă vârsta până la 45 de ani, astfel încât să atragă mai multe femei pe Tinder și pentru a putea avea mai multe opțiuni de angajare.

Un bunic olandez de 69 de ani se luptă în instanță pentru a-i fi redusă vârsta până la 45 de ani, astfel încât să atragă mai multe femei pe Tinder și pentru a putea avea mai multe opțiuni de angajare.

Bărbatul, Emile Ratelband, vine cu argumentul că persoanelor transsexuale le este permis să își schimbe genul, așa că și lui ar trebui să îi fie permis să își schimbe data nașterii, mai ales că medicii i-au spus că organismul lui are vârsta de 45 de ani.

Emile Ratelband, un speaker motivațional convertit la budism și o personalitate media în Olanda, a dat în judecată primăria dintr-un oraș din țara lui, deoarece i-a fost refuzată cererea de a-și schimba vârsta.

Cazul lui Ratelband a ajuns într-o instanțp din orașul Arnhmen, reședința provinciei Gelderland.

Bărbatul s-a născut pe 11 martie 1949, dar spune că se simte cu cel puțin 20 de ani mai tânăr și își dorește să își schimbe data nașterii la 11 martie 1969.

„Am făcut niște analize, iar rezultatul a fost că vârsta mea biologică este de 45 de ani. La vârsta de 69 de ani, mi se impun multe limite. La 49 de ani pot cumpăra o casă nouă, îmi pot schimba mașina și pot avea mai multe opțiuni de muncă. Pe Tinder, dacă trec că am vârsta de 69 de ani, nu primesc răspunsuri. Dacă trec 49 de ani, cu fața pe care o am, sunt într-o poziție de lux”, a spus Emile Ratelband.

„Oamenii transgender își pot schimba genul pe certificatul de naștere, iar în același spirit, ar trebui să se poată să ne schimbăm și vârsta”, a adăugat el.

Olandezul a mai spus că este discriminat zilnic din cauza vârstei lui.

El a precizat că dacă cererea lui ar fi aprobată, ar avea de câștigat și guvernul, deaorece el ar renunța la pensia lui până când ar atinge din nou vârsta pensionării.

Instanța se va pronunța în cazul olandezului Emile Ratelband în patru săptămâni.