Antena Căutare

Foto. Un cadavru înfășurat într-un cearșaf, trasportat pe plafonul unei mașini, cu picioarele la vedere

Scenă ieșită din comun, în plină zi, pe o stradă intens circulată din orașul Voronej, din Rusia. Trecătorii au observat uimiți cum un cadavru înfășurat într-un cearșaf este plimbat pe plafonul unei mașini.

Scenă ieșită din comun, în plină zi, pe o stradă intens circulată din orașul Voronej, din Rusia. Trecătorii au observat uimiți cum un cadavru înfășurat într-un cearșaf este plimbat pe plafonul unei mașini.

Polițiștii ruși s-au sesizat degrabă și l-au luat la întrebări pe șoferul mașinii. Omul le-a spus autorităților că nu a avut bani să plătească o companie ca să transporte decedatul cu mașina serviciilor funerare și a fost nevoit să se descurce cumva pentru a duce cadavrul la morgă.

Trupul neînsuflețit este al unei femei de 32 de ani care s-a sinucis.

Ea este „Miss Școala de Agenți de Poliție”. Cum arată cea mai frumoasă viitoare polițistă fără uniforma de serviciu... Bebeluș îngropat de viu de mamă, salvat de un câine: Animalul a văzut cum își mișca piciorușul ieșit din pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x