Antena Căutare

Un cadou perfect pentru el

Fie ca este vorba de tata, coleg, prieten sau iubit, cutia Motorbike este perfecta pentru a fi daruita cu drag! Esenta a libertatii si a vitezei, cu parfum vintage si linii elegante.

The Motorbike Box iubeste libertatea mai tare ca oricine. Ii place sa zburde cu viteza mare printre orase, dar cel mai mult ii plac insulele. Multe curbe, marea la picioare si un parfum al aerului pe care nu-l poate compara cu nimic. Calatoreste des, pentru ca altfel simte ca nu poate sa respire, ca nu poate sa traiasca. Isi iubeste nespus familia si reuseste sa petreaca mult timp cu cei dragi, insa marea sa pasiune ramane in continuare...motocicleta. Iti suna cunoscut?

The Motorbike Box este o cutie speciala pentru libertinul din tine, un cadou minunat pentru un coleg, prieten, iubit, tata. Din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si insufletita cu motociclete vechi, ne aminteste de timpurile in care motoarele si pick-up-urile erau placerea cea mai de pret a oricarui tanar.

Pentru mai multe detalii despre The Motorbike Box si alte cadouri si decoratiuni lucrate manual apasa aici.

Au castigat la loterie dar au avut ghinion! Banii li s-au scurs printre degete... NASA neaga ca ar exista viata pe Marte. Robotul Curiosity nu a gasit, inca, dovezi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x