Antena Căutare

Filipine: Un caine a ramas mutilat dupa ce a salvat vietile a doi copii

A salvat vietile a doi copii, iar acum e randul ei sa primeasca ajutor. Este povestea unei cateluse devenite eroina in Filipine. Animalul, ramas mutilat dupa ce a sarit in ajutorul micilor ei stapane, a fost adus in Statele Unite pentru operatii care ii vor schimba cu totul viata.

Nimic din comportamentul catelusei jucause nu tradeaza drama prin care a trecut. Sechelele fizice cu care a ramas sunt, insa, socante. Animalul nu are o parte din bot. Ea a fost implicata intr-un accident in urma cu 10 luni si de atunci e in tratament cu antibiotice.

In Filipine, accidentul a transformat-o pe catelusa Kabang intr-o eroina nationala. S-a aruncat in fata unei motociclete care urma sa le calce pe fetele stapanilor ei. A supravietuit desi nimeni nu ii dadea vreo sansa. Acum, e in grija medicilor de la o clinica veterinara din California. A ajuns aici dupa o campanie de strangere de fonduri la care au luat parte iubitori de animale din 20 de tari.

Kabang va suferi doua interventii chirurgicale. Nu va mai arata niciodata ca un catel normal, dar va putea manca mai usor si va duce o viata mult mai buna.

Opere de arta in cafea. Vezi cum "picteaza" un barista profesionist!... Hunedoara: Festivalul Dacilor Liberi, sarbatorit cu lupte autentice si pui la rotisor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x