Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor. Cum a reușit animalul să salveze o căsnicie: „Un moment de furie....A regretat imediat!”

Un moment de furie era să aducă un divorț nedorit. Noroc cu Odin, un ciobănesc german cu un nas de milioane! Câinele a reușit să salveze o căsnicie în doar câteva minute.

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor

Potrivit Poliţiei din comitatul West Midlands, un câine din rasa ciobănesc german pe nume Odin a început rapid să caute obiectul pierdut după ce poliţistul care avea animalul în grijă a văzut doi bărbaţi, înarmaţi cu o lanternă, căutând acea verighetă pe o pajişte din Harborne, Birmingham, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora locală 02:00.

„Se pare că bărbatul şi-a smuls inelul de pe deget şi l-a aruncat într-un moment de furie, însă în scurt timp a regretat felul în care a acţionat şi a început să-l caute cu disperare.

Câinii noştri sunt antrenaţi pentru a adulmeca mirosul uman. Bărbaţii căutau de ceva vreme, iar inelul era foarte mic, aşa că nu ştiam dacă există o urmă de miros suficient de puternică pentru ca Odin să o poată detecta, dar mi-a dovedit că mă înşel şi m-a condus către inel în doar câteva secunde. Era căzut în iarba înaltă de câţiva centimetri.

Era întuneric beznă. Bărbaţii ar fi putut continua căutarea toată noaptea şi tot nu l-ar fi găsit”, a spus Carl Woodall.

„Odin a primit mângâieri în semn de mulţumire de la toată lumea. E bine să fii amabil, iar eu m-am întors la activitatea de patrulare în mai puţin de cinci minute”, a adăugat poliţistul britanic.

Recomandari