Antena Căutare

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor. Cum a reușit animalul să salveze o căsnicie: „Un moment de furie....A regretat imediat!”

Un moment de furie era să aducă un divorț nedorit. Noroc cu Odin, un ciobănesc german cu un nas de milioane! Câinele a reușit să salveze o căsnicie în doar câteva minute.

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor. Cum a reușit animalul să salveze o căsnicie: „Un moment de furie....A regretat imediat!”
Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor

Potrivit Poliţiei din comitatul West Midlands, un câine din rasa ciobănesc german pe nume Odin a început rapid să caute obiectul pierdut după ce poliţistul care avea animalul în grijă a văzut doi bărbaţi, înarmaţi cu o lanternă, căutând acea verighetă pe o pajişte din Harborne, Birmingham, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora locală 02:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Odin a primit mângâieri în semn de mulţumire de la toată lumea. E bine să fii amabil, iar eu m-am întors la activitatea de patrulare în mai puţin de cinci minute”, a adăugat poliţistul britanic.

Cea mai importantă rugăciune, „Tatăl Nostru”, va fi modificată! Cum va fi rostită. „Este mai aproape de intențiile lui I... Puii de urs panda, născuţi la grădina zoologică din Berlin în august 2019, au fost prezentaţi publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x