Căutare Live

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor. Cum a reușit animalul să salveze o căsnicie: „Un moment de furie....A regretat imediat!”

Un moment de furie era să aducă un divorț nedorit. Noroc cu Odin, un ciobănesc german cu un nas de milioane! Câinele a reușit să salveze o căsnicie în doar câteva minute.

Un câine l-a scăpat de un divorț costisitor

Potrivit Poliţiei din comitatul West Midlands, un câine din rasa ciobănesc german pe nume Odin a început rapid să caute obiectul pierdut după ce poliţistul care avea animalul în grijă a văzut doi bărbaţi, înarmaţi cu o lanternă, căutând acea verighetă pe o pajişte din Harborne, Birmingham, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora locală 02:00.

„Se pare că bărbatul şi-a smuls inelul de pe deget şi l-a aruncat într-un moment de furie, însă în scurt timp a regretat felul în care a acţionat şi a început să-l caute cu disperare.

Câinii noştri sunt antrenaţi pentru a adulmeca mirosul uman. Bărbaţii căutau de ceva vreme, iar inelul era foarte mic, aşa că nu ştiam dacă există o urmă de miros suficient de puternică pentru ca Odin să o poată detecta, dar mi-a dovedit că mă înşel şi m-a condus către inel în doar câteva secunde. Era căzut în iarba înaltă de câţiva centimetri.

Era întuneric beznă. Bărbaţii ar fi putut continua căutarea toată noaptea şi tot nu l-ar fi găsit”, a spus Carl Woodall.

„Odin a primit mângâieri în semn de mulţumire de la toată lumea. E bine să fii amabil, iar eu m-am întors la activitatea de patrulare în mai puţin de cinci minute”, a adăugat poliţistul britanic.

Cea mai importantă rugăciune, „Tatăl Nostru”, va fi modificată! Cum va fi rostită. „Este mai aproape de intențiile lui I... Puii de urs panda, născuţi la grădina zoologică din Berlin în august 2019, au fost prezentaţi publicului...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x