Antena Căutare

Un canadian, arestat pentru ca le-a spus copiilor ca nu exista Mos Craciun

Un barbat din Canada a fost arestat in timpul unei parade pentru ca le-a spus mai multor copii ca Mos Craciun nu exista, relateaza Toronto Sun.

Canadianul a fost arestat la parada organizata cu ocazia sarbatorilor de iarna. Politia a primit mai multe sesizari legate de faptul ca un barbat in stare de ebrietate se plimba printre spectatori si le spunea copiilor ca nu exista Mos Craciun. Barbatul isi coafase parul in asa fel, incat sa para ca are doua coarne in frunte.

Politistii l-au prins imediat datorita descrierii unice facute de cei care au interactionat cu el. A fost acuzat de perturabarea linistii publice si de incalcarea conditiilor de eliberare conditionata. Si-a petrecut noaptea in spatiile gratiilor si a fpst eliberat pe cautiune.

Foto: kvisoft.com

VIDEO! Dusul cu lapte in plina strada, ultima moda printre tinerii britanici... VIDEO! Casa care canta din Germania a devenit atractie turistica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x