Antena Căutare

Un canadian e gata de calatoria vietii! Vrea sa alerge descult peste 19.000 de kilometri

Nu mai mira pe nimeni imaginea unei persoane care alearga. Totusi un alergator canadian reuseste sa intoarca mii de priviri in Washington. Barbatul alearga descult, pentru o cauza nobila

Joseph, un inginer canadian de origine chineza, a inceput sa alerge descult in urma cu vreo doi ani. Si i-a placut atât de mult incat s-a hotarat sa alerge asa pana la capatul lumii. Dar, pentru inceput, va incerca sa ajunga la capatul Americii de Sud.

Gestul nu e facut doar pentru distractie. Canadianul spera sa adune cat mai multi bani pentru studentii fara posibilitati materiale. Cunoaste foarte bine acest lucru, doar i-au trebuit 13 ani, din lipsa de bani, sa-si termine cursurile si sa isi obtina diploma universitara.

In cele doua luni scurse de la start, Joseph a ajuns din Montreal in Washington. Cei peste 19.000 de kilometri, atat cat se vor strange in neobisnuita calatorie, ii va face in aproximativ doi ani. Dar spune ca merita!

Urmariti editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro

EMOTIONANT! Il iubeste de peste 100 de ani. Mama Didina, amintiri despre nunta lui Ion Dolanescu... VIDEO: 42.000 de ore in doar patru minute! Cum s-a dezvoltat constructia unui pod de 6,4 miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x