Antena Căutare

Video. Lecție despre curaj! "Se simte de parcă ai cădea de pe fața pământului!" Un canotor reușit să scape cu viață după ce s-a aruncat cu caiacul într-o cascadă de 40 de metri

Dane Jackson este un faimos canotor recunoscut pentru îndrăzneala sa și abilitatea de a-și depăși în mod constant limitele. Bărbatul de doar 26 de ani a efectuat a doua cea mai înaltă coborâre pe o cascadă, căzând de la 40 de metri pe cursul apei și apoi ieșind la suprafață nevătămat.

Video. Lecție despre curaj! "Se simte de parcă ai cădea de pe fața pământului!" Un canotor reușit să scape cu viață după ce s-a aruncat cu caiacul într-o cascadă de 40 de metri
Dane Jackson

Canotorul american Dane Jackson se poate să-și fi creat notorietatea pe baza testării propriilor limite în baza sportului, dar ultimul său triumf este unul de excepție.

La începutul acestei luni, tânărul de 26 de ani a efectuat a doua cea mai înaltă coborâre cunoscută în istorie, căzând de la 40 de metri, în necunoscut.

"Se simte de parcă ai cădea de pe fața pământului.", a declarat acesta pentru CNN Sport.

"Când te apropii de buza cascadei este destul de înfricoșător. Te uiți în jos și vezi doar haos."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am acceptat riscurile

Cascadoria extemă a avut loc în spectaculosul Salto del Maule din Chile, un loc pe care Jackson visa să-l viziteze de la cinci ani.

Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, a fost necesară o pregătire intensă-chiar și cu o echipa de salvare prin apropiere, să te arunci de pe buza unei cascade vine cu un număr de variabile care sunt aproape imposibil de controlat.

"Dacă nu mi-e frică de ceva care e atât de grandios, asta înseamnă că am acceptat riscurile".

"Okay, îți e frică de acest lucru, dar vrei să-l faci? Și atunci când răspunsul e da, îmi asum că orice s-ar întâmpla, de bine sau de rău, eu am acceptat de la început orice ar putea merge prost, dar dorința de a experimenta ceva atât de grandios mi-a depășit sentimentul de frică."

Jacskon spune că a fost suficient de încrezător că această coborâre va fi un succes. El a reușit să se uite la cascadă, fără apă în ea, cu câteva zile înainte, ceea ce i-a permis să traseze o mapă imaginară prin care reușea să coboare într-o gaură mică și adâncă, în bazinul de dedesubt.

În ciuda așteptărilor, contactul pe care l-a avut cu apa nu a fost unul masiv și violent, ba chiar surprinzător de lin-deși a fost nevoit să sară din caiac după ce acesta a început să se umple cu apă.

"Cu siguranță sunt o sumedenie de lucruri care ar putea merge prost. Din fericire, pe parcursula nilor, m-am întâlnit cu suficent de multe cascade ca să pot să fiu acum încrezător în abilitățile mele de a reuși o astfel de căzătură."

Mesajul tulburător lăsat de o femeie diagnosticată cu cancer, a devenit viral pe internet și a emoționat o lume întreagă... De ce este mărțișorul alb și roșu? Ce simbolizează aceste culori în cultura populară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x