Antena Căutare

Un ceh a devenit cel mai rapid caricaturist subacvatic din lume

Un artist din Cehiaa, care a intrat deja in Cartea Recordurilor pentru viteza cu care deseneaza, a batut un nou record. Chiar daca nu avea nicio experienta de inotator subacvatic, a reusit sa devina cel mai rapid caricaturist sub apa.

Abia dupa ce a iesit din apa, Lubomir Vanek a marturisit ca a avut ceva emotii, mai ales ca nu mai purtase niciodata masca si costumul de inot subacvatic.

“Cu siguranta nu este la fel de usor ca la aer curat! Cel mai important este ca am supravietuit”, a declarat cehul.

Vanek isi luase, insa, toate masurile pentru a preveni orice eventuale incidente: bazinul ales pentru tentativa de record era adanc de numai patru metri, iar alaturi de el se afla un inotator cu experienta. Bazinul avea un perete de sticla in spatele caruia s-au aliniat cele zece persoane care i-au servit desenatorului drept model. In locul hartiei si creionului, Lubomir Vanek a folosit placi de plastic si tus rezistent la apa. In rest, n-a facut altceva decat sa dovedeasca, din nou, ca este cel mai rapid desenator din lume in apa.

“Eram, deja, trecut in Cartea Recordurilor Guinness, drept cel mai rapid caricaturist din lume. Asa ca am inceput sa ma gandesc cum as putea desena intr-un mod si mai placut, sa ma distrez si mai bine”, a mai precizat artistul.

In aventura sa subacvatica, Vanek a realizat 10 caricaturi in doar patru minute si 12 secunde, o performanta convingatoare pentru reprezentantii Cartii Recordurilor.

Astronomii au descoperit o planeta de diamant, de doua ori mai mare decat Pamantul... Ai nevoie de un cadou deosebit? Nimic mai simplu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x