Antena Căutare

Un centru comercial ține captiv un urs polar, pentru selfi-urile clienților. Animalul este prăbușit la pământ și sleit de puteri

Există o mare dispută între iubitorii de animale şi cei care-şi fac afaceri grele de pe urma bietelor suflete. Captivitatea este unul dintre cele mai grele lucruri pe care un om le poate suporta, darămite când vine vorba despre un animal lipsit de apărare care nu se poate revolta.

Există o mare dispută între iubitorii de animale şi cei care-şi fac afaceri grele de pe urma bietelor suflete. Captivitatea este unul dintre cele mai grele lucruri pe care un om le poate suporta, darămite când vine vorba despre un animal lipsit de apărare, care nici măcar nu se poate revolta.

Vorbim despre cel mai trist urs polar, al cărui singur scop în viaţă este să apară în fotografiile trecătorilor. Animalul este atracţia unui centru comercial din China. Imaginile în care apare bietul ursuleţ îţi frâng inima pe loc.

Mamiferul este închis într-un acvariu transparent, iar clienții se opresc și fac selfie cu el, în ciuda faptului că este lipsit total de viaţă și stă culcat mai tot timpul.

În incinta aceluiaș centru comercial își duc viața și o beluga, o morsă și un lup. O organizație de caritate pentru animalele din Asia a demarat o campanie pentru a închide acest spațiu. Inițiativa a adunat deja peste 150 de mii de semnături.

"Nu există nicio scuză în cazul unui animal ţinut captiv în acest fel, dar este clar că urşii polari sunt unele dintre animalele care suferă cel mai mult (...) Urşii polari au nevoie de un spaţiu imens. Suficient de mare încât să se plimbe, să alerge, să se caţere şi să vâneze", au declarat reprezentanții organizației, potrivit mirror.co.uk.

Activiștii care militează pentru drepturile animalelor îi încurajează pe clienți să boicoteze centrul comercial, care ține captive animalele.

Lumea creștină, zguduită de o profeție cumplită! Piatra lui Gabriel ascunde cel mai mare secret al omenirii!... Video! El este cel mai gras copil din lume: La 10 ani cântăreşte aproape 200 de kilograme şi are nevoie de cel puţin cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x