Antena Căutare

Un cerc bizar a apărut pe peretele camerei unui tânăr! Ce descoperire uriașă a făcut acesta

Un bărbat a observat într-o zi că pe peretele unei încăperi din casa sa a apărut brusc un cerc bizar. În scurt timp a făcut o descoperire uriașă!

Un bărbat a observat într-o zi că pe peretele unei încăperi din casa sa a apărut brusc un cerc bizar. În scurt timp a făcut o descoperire uriașă!

Era o zi ca oricare alta atunci când la un moment dat, un tânăr a observat ceva de-a dreptul bizar. Mai exact, pe peretele unei încăperi din casa sa a apărut ca din senin ceea ce pare să fie un cerc bizar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a apropiat și a privit mai atent, dar nu și-a putut da seama despre ce este vorba. A început să decojească vopseaua și apoi și-a dat seama că acolo se află o zonă de perete fals.

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

Și-a luat rapid trusa de scule și a început să dea găuri, ca să vadă despre ce este vorba. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit despre ce este vorba!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi urmarea!

Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea... VIDEO! Minune dumnezeiască au numit-o! O fetiță s-a născut cu inima în afara corpului și a supraviețuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x