Antena Căutare

Un cercetator NASA sustine ca a descoperit bacterii extraterestre!

Astrobiologul Richard Hoover a declarat ca a descoperit o forma de viata extraterestra, care poate explica aparitia vietii pe Pamant. El ii invita pe oamenii de stiinta din intrega lume sa-i dovedeasca contrariul.

Nu suntem singuri in Univers, iar viata extraterestra ar putea avea mai multe in comun cu noi decat am crezut pana acum


Hoover a calatorit in zone izolate din Antarctica, Siberia si Alaska si studiat o forma foarte rara de meteoriti, "CI1 condrit carbonat". Doar noua astfel de meteoriti exista pe Terra, potrivit omului de stiinta.

Biologul a analizat continutul meteoritilor pe care i-a descoperit in aceste locuri izolate de pe Pamant, in cautarea microroganismelor. Unele, afirma el, nu ar fi mult diferite de ceea ce se gaseste pe Pamant. Insa, au fost descoperite si microorganisme complet diferite, extraterestre.

Richard Hoover sustine ca meteoritii au "imprastiat" forme de viata peste tot in Univers si ca viata pe Pamant ar fi putut fi "plantata" de o bacterie aflata intr-un asteroid care a lovit planeta.

"Pot interpreta aceasta teorie prin a spune ca viata nu se limiteaza la planeta Pamant. Este un domeniu de cercetare inca virgin pentru ca majoritatea oamenilor de stiinta spun ca aceasta teorie este imposibila. Interesant este ca foarte multe bacterii seamana foarte mult cu cele pe care le gasim pe Pamant. insa unele sunt chiar ciudate si nu seamana cu nimic din ce am putut identifica pana in prezent. Le-am aratat si altor experti care au ramas, de asemenea, uluiti", a mai spus Hoover.

Studiul sau este publicat in numarul din luna martie al revistei Journal of Cosmology. Revista invita comunitatea stiintifica internationala sa studieze continutul materialului propus de astrobiologul NASA.

sursa: Jurnalul.ro

foto: dailymail.co.uk

VIDEO! Distractie "la negru". Carnavalul namolului din Brazilia... VIDEO! Hayabusa, noul tren super-rapid al Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x