Antena Căutare

Un cerșetor și-a regăsit familia după 40 de ani de dispariție, cu ajutorul YouTube! Cum a fost posibil

Un bărbat a dispărut din sânul familiei sale și toți au crezut că a murit. Totuși, după aproape 40 de ani, frații l-au regăsit accidental, prin intermediul unui clip video de pe YouTube!

Un bărbat a dispărut din sânul familiei sale și toți au crezut că a murit. Totuși, după aproape 40 de ani, frații l-au regăsit accidental, prin intermediul unui clip video de pe YouTube!

Se spune că uneori viața bate filmul și că în jurul nostru găsim povești mult mai surprinzătoare decât în cărți sau la televizor.

Un bărbat din India a decis, pe vremea când avea 26 de ani, să plece de acasă. A dispărut fără urmă. Nu și-a luat rămas-bun și nimeni n-a mai știut nimic de el, motiv pentru care familia a crezut, într-un final, că acesta a murit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viața nu a fost una ușoară pentru el și bărbatul a dus-o extrem de greu, ajungând chiar cerșetor. Zi de zi se plimba pe străzile din Manipur (India), cântând cu scopul de-a strânge bani. Cineva l-a filmat și a pus clipul video pe internet, pe YouTube.

Totuși, fiindcă viața chiar este surprinzătoare uneori, un frate a văzut materialul de pe YouTube și și-a dat seama că cerșetorul îi pare cunoscut. Apoi i-a picat fisa că ar putea fi vorba chiar despre fratele său, dispărut în urmă cu 40 de ani!

Cu ajutorul Poliției, cerșetorul a ajuns înapoi în sânul familiei, acolo unde acum trăiește mult mai bine.

VIDEO / Cum păcălesc şoferii radarul Poliţiei Rutiere. Un dispozitiv special îi ajută să scape de amenda pentru viteză. ... O familie a vrut să facă o poză de vacanță, dar lucrurile au devenit terifiante! Ce a apărut pe fundal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x