Căutare Live

Un chelner american a primit un bacsis urias, pentru o consumatie de 26 de dolari

Greg Rubar, un chelner din Houston, SUA, a trait surpriza vietii lui atunci cand doi indragostiti i-au lasat, pentru o consumatie de doar 26.95 de dolari, un bacsis cu 19.000% mai mare.

Inca de cand masina lui Greg Rubar a fost distrusa de o furtuna puternica, barbatul s-a chinuit sa isi intretina familia (sotia si copilul) cu ajutorul vehiculelor imprumutate de la colegii de munca si a taxiurilor.

Pentru a-i usura viata lui Greg, care lucreaza la cafeneaua D'Amico's Italian Market Cafe de 16 ani, doi clienti fideli s-au hotarat sa ii lase un bacsis generos de 5.000 de dolari, la o consumatie care nu depasea 27 de dolari. Cuplul i-a transmis barbatului sa isi cumpere o masina din banii oferiti.

"Cuplul, care nu a dorit sa apara public, crede ca oricine lucreaza la fel de mult si eficient ca Rubar nu ar trebui sa plateasca consecintele unui lucru pe care nu il poate controla", se scrie intr-un comunicat remis de D'Amico's Italian Market Café.

Potrivit huffingtonpost.com, Ruban a izbucnit in lacrimi cand a vazut banii. Acum, el isi cauta un nou automobil.

Sursa: Huffington Post
Foto: chron.com

VIDEO! JO 2012: Douazeci de croati vor pedala din Zagreb pana-n Londra!... Ouale Fabergé: Traditia tarilor rusi, preluata de miliardarii planetei...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri