Antena Căutare

Un clip cu Ion Iliescu în anul 2099 a ajuns viral pe internet: „Nu cred că o să mai fiu pe aici încă 200 de ani, dar cine știe?”

Un videoclip cu Ion Iliescu proiectat în anul 2099 a devenit viral acum în mediul online. Iată imaginile care au stârnit numeroase reacții!

Galerie
Un clip cu Ion Iliescu în anul 2099 a ajuns viral pe internet: „Nu cred că o să mai fiu pe aici încă 200 de ani, dar cine știe?” | Captură Facebook

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, în vârstă de 94 de ani, a devenit din nou motiv de glume în mediul online, după ce un videoclip inedit, realizat cu ajutorul inteligenței artificiale, l-a proiectat în anul 2099. Iată mai jos despre ce este vorba!

Citește și: Primele imagini din fața casei lui Ion Iliescu. Procurorii au mers să îl anunțe că este pus sub acuzare în dosarul Mineriadei

Un filmuleț cu Ion Iliescu proiectat în anul 2099, viral pe internet

În videoclipul realizat de artistul Aurel Manea, Ion Iliescu apare ca un om al viitorului, care prezintă cum a evoluat lumea, fiind martor la toate schimbărilor dramatice care au avut loc de-a lungul unui secol.

Articolul continuă după reclamă

Prin intermediul tehnologiei avansate, dar și al unui mesaj ironic, Ion Iliescu povestește despre cum au trecut 100 de ani „de parcă nici nu ar fi fost” și își amintește nostalgic de vremea comunismului, ca un „basm demult uitat”.

În videoclip, vocea lui Ion Iliescu face referire la marile personalități care au trecut în neființă, printre care Regele Mihai, Traian Băsescu, Nelson Mandela și chiar Vladimir Putin, subliniind că timpul nu a iertat pe niciunul.

„Ei dragii mei, au trecut ultimii 100 de ani de parcă nici nu ar fi fost. Mă simt bătrân și dacă ar fi să fiu sincer, nu cred că o să mai fiu pe aici încă 200 de ani, dar cine știe?! Am văzut atâtea figuri mari plecând: Regele Mihai, Băsescu, Mandela și chiar și Putin la un moment dat. Săracii, toți au plecat demult, dar eu, eu am rămas, parcă încurcat de calendar”

„România s-a schimbat mai mult decât aș fi crezut eu vreodată. Bucureștiul este un oraș care levitează acum, la propriu. Străzile nu mai sunt pline de mașini, ci de drone și vehicule zburătoare. Comunismul - o relicvă digitală amintit doar de lecțiile digitale pe tabletele elevilor, ca un basm demult uitat. Lumea? A evoluat rapid. Acum oamenii stau mai mult în realități virtuale decât în lumea reală și parcă nici nu mai simt nevoia să iasă din ele, dar cu toate astea eu sunt tot aici, martor la toate astea”, a spus Ion Iliescu, referindu-se la glumele frecvente legate de longevitatea sa.

Fostul președinte al României mai spune, în filmulețul care circulă acum pe internet, că el, în schimb, a rămas la fel.

„Am văzut cum tehnologia a schimbat totul, dar eu am rămas la fel. Așa că da, cine știe cât mai durează. Poate timpul m-a lăsat pentru desert sau poate că pur și simplu nu m-a putut învinge, dar până când o să aflăm haideți să mai râdem un pic de toate astea. La finalul zilei, timpul trece, dar unele lucruri rămân!”, a încheiat Ion Iliescu transpus cu ajutorul înteligenței artificiale în anul 2099.

Videoclipul s-a bucurat de o reacție masivă pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dieta strică a lui Ion Iliescu. Ce mănâncă fostul președinte al României la 93 de ani

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x