Antena Căutare

Un clip mai emoționant nici că poți vedea! Reacția unei fetițe de doi anișori atunci când își vede, pentru prima oară, mama. De la orbire la fericire!

Nicolly Pereira s-a născut cu o afecține rară a ochilor manifestată prin creșterea nivelului de apă la nivelul globilor oculari și orbire. 

Nicolly Pereira s-a născut cu o afecține rară a ochilor manifestată prin creșterea nivelului de apă la nivelul globilor oculari și orbire.

Micuța de numai doi anișori din Brazilia a fost supusă unei intervenții chirurgicale de trei ore, în Statele Unite ale Americii. Medicii amercani au făcut tot ce le stă în putință pentru ca fetița să poată avea o viață normală și o vedere sănătoasă.

După operația complicată, vederea i-a fost restabilită în totalitate.

Momentul în care fetița își vede mama pentru prima oară a emoționat o lume întreagă. Micuța a început să plângă de bucurie.

Pe voi v-a sensibilizat clipul?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regele Mihai a murit! Un ziar francez a publicat o serie de fotografii rare cu Majestatea Sa. Priviți cu câtă bucurie su... Misterul Foișorului. Povestea cabanei în care s-a născut Regele Mihai. A ars în totalitate, a fost părăsită, refăcută de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x