Antena Căutare

Un colecționar CIUDAT! Și-a comandat pizza din 45 de țări

Cum unii colecționează monede, șervețele sau magneți, acest bărbat are o pasiune mai ciudată pentru pizza și ambalajele în care e vândută!

Cum unii colecționează monede, șervețele sau magneți, acest bărbat are o pasiune mai ciudată pentru pizza și ambalajele în care e vândută!


Scott Weiner din New York mănâncă pizza dimineaţa, la prânz şi seara şi nu se plictiseşte de gustul ei! Și ce nu face el pentru pasiunea lui? A călătorit în întreaga lume pentru a strânge cât mai multe cutii , drept dovadă şi-a comandat pizza în 45 de ţări timp de 15 ani.


Această pasiune a început în 1999 când şi-a propus să descopere locurile din lume în care pizza e preparată cel mai bine. Așa i-a venit și ideea să-şi facă o colecţie de cutii de pizza și are cele mai sofisticate ambalaje din Brazilia, Italia, Israel şi India, inclusiv o cutie semnată de un legendar expert în tatuaje, Ed Hardy.


Oamenii sunt şocaţi când aud de pasiunea mea şi nu înţeleg cum se pot colecţiona cutiile de pizza. Dar când le arăt câteva fotografii ale acestora, încep să devină şi ei interesaţi”, spune el.


Apartamentul său din cartierul Brooklyn este plin de cutii de pizza de pe tot globul. A intrat în Cartea Recordurilor datorită celor 750 de ambalaje pe care le deţine.

Și-a documentat recuperarea după operație cu un clip făcut din selfie-uri: Iată ce a ieșit!... Lovit de fulger și de inspirație: Un chirurg s-a transformat în pianist după ce era să-și piardă viața!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x