Antena Căutare

Un constantean face opere de arta din... suruburi

Functia practica a unui surub o cunoaste oricine. Un constantean a descoperit-o insa si pe cea estetica! Cu un aparat de sudura si multa imaginatie, barbatul creeaza opere de arta, care te lasa mut de uimire.

Ciobanasul este una dintre piesele preferate ale lui Nicu Lungana. Aproape o luna a lucrat la ea. Barbatul si-a decoperit de copil pasiunea pentru arta. La inceput l-a tentat pictura. Apoi si-a dat seama ca prin sculptura se poate exprima mai bine.

La inceput, au fost replicile. Apoi au aparut creatiile proprii, lucrate pana in cel mai mic detaliu.

"Sunt lucrari la care lucrez si o luna de zile si altele la care lucrez doua zile sau doua ore cum sunt cele din suruburi, in doua ore ai facut una, dar restul dureaza", spune artistul.

Desi pare o alegere inedita pentru alti sculptori, lui Nicu Lungana inoxul i se pare cel mai bun material.

Pana acum barbatul nu a vandut nici una dintre piesele create. Nu e nevoit sa faca asta. E sudor de meserie si sculptura in metal e o pasiune. A facut in schimb cadou cateva sculpturi prietenilor. Iar asta il face fericit.

Captura record! Un britanic a prins un peste de 600 de kilograme... Lentilele de contact fosforescente si genele false luminoase, ultimul trend in materie de infrumusetare! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x