Antena Căutare

Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Un copil de zece ani a reușit să surprindă din plin atunci când a trimis vecinului său o scrisoare cu un mesaj neașteptat. Când a citit despre ce este vorba, omului nu i-a venit să creadă.

imagine cu un baiat care scrie o scrisoare Galerie
Când a văzut mesajul copilului, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut un om, în urmă cu ceva timp. Era o zi ca oricare alta atunci când acesta a primit o scrisoare scrisă chiar de către vecinul lui, un copil în vârstă de doar zece ani. Când a citit textul, bărbatul a fost mai mult decât uimit.

Ce a scris un copil în scrisoarea pe care a dat-o vecinului său

Întâmplarea a fost dezvăluită pe internet în urmă cu ceva timp, dar a rămas la fel de apreciată și virală. Era în 2020 atunci când un puști în vârstă de doar zece ani a decis să își ia inima în dinți și să scrie pentru vecinul său o scrisoare.

Citește și: Un bărbat era la supermarket atunci când a văzut un bilet pe o casoletă cu pui. Când l-a citit a avut o surpriză. Ce scria pe el

A pus mâna pe hârtie și pe niște carioci colorate și, cu scrisul ezitant al unui copil, a scris o scrisoare emoționantă:

„Bună, vecine! Numele meu este Troy. Sunt în clasa a patra și mă întrebam dacă aș putea, poate, după ce trece covidul, să te ajut cu plimbatul câinelui. Pot să îl scot la plimbare, dar pot să fac și altele”, a scris puștiul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Vecinul copilului a fost atât de mișcat de faptul că cineva s-a gândit la el în timp ce avea coronavirus, încât a pozat hârtia și a publicat-o pe internet. Într-un timp extrem de scurt, mesajul a adunat mai bine de o sută de mii de reacții și numeroase comentarii. Oameni din întreaga lume au fost emoționați de acest gest de bunătate venit din partea unui copil.

Citește și: O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit

Mulți au fost de părere că un câine are puterea de-a schimba viața unei persoane sau de a-i apropia pe oameni. O poveste similară este cea a unui bărbat care, în timpul pandemiei, și-a pierdut tatăl. Neavând soție sau copil, a ales să stea singur în casă, fără să iasă prea mult. Atunci când un vecin i-a cerut să aibă grijă de câinii săi pentru câteva zile, ceva neașteptat s-a întâmplat.

Omul s-a atașat atât de mult de cele trei patrupede pe care le-a avut în griă, încât a decis să își schimbe radical stilul de viață sedentar. A adoptat doi câini și, de atunci, iese zilnic la plimbări, și-a recăpătat pofta de viață și a învățat să savureze micile bucurii ale vieții.

A primit o amendă de 100 de lire sterline după ce a vizitat același fast-food de două ori într-o zi. Cum este posibil... Iluzie optică virală. Crezi că găsești ursul din imagine? Unde este animalul și cât de bine te descurcai dacă erai în pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x