Antena Căutare

Un copil chinez are 60 de kilograme la varsta de trei ani!

Mama copilul gigant i-a rugat pe doctori sa ii ajute baiatul cu un tratament care sa-l aduca la normalitate fiind socata de faptul ca acesta are deja 60 de kilograme la doar trei ani, anunta metro.co.uk

Xiao Hao, baietelul in varsta de trei ani, deja este mai mare din punct de vedere fizic decat Xiao Lin, micuta sa mama, si a fost respins de la inscrierea la mai multe gradinite din Guangzhou pentru ca pune in pericol integritatea fizica a celorlalti copii.

O parte dintre doctorii chinezi care l-au vazut pe micul gigant cred ca acesta are tulburari hormonale, in timp ce altii cred ca sufera de sindromul "micului imparat", specific Chinei, unde un cuplu din zona urbana poate avea doar un singur copil, caruia i se fac toate poftele si este tratat regeste de parinti si de toata familia.

"El nu este numai foarte mare in greutate, dar are si o inaltime cu mult peste cea normala varstei lui. Daca are probleme hormonale il putem trata pentru ca nu poate sa ramana in aceasta situatie, altfel inima lui nu va rezista presiunii si in cele din urma va ceda", a spus doctorul Lu Hong, de la Spitalul pentru copii din Guangdong.

Foto: metro.co.uk

Stenograma Dorin Cocos - Bogdan Chirieac in dosarul ALRO: "Bai comunistule mic!". "Ce faci mai borfasule?... Fluturasi de salariu cu rubrica "diminuare Boc" pentru dascalii din Sighetu Marmatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x