Antena Căutare

Un copil de opt ani a câștigat cei mai mulți bani din YouTube în 2019! Ce a făcut pentru peste 23.000.000 de euro este de necrezut!

Un copil în vârstă de opt ani din Statele Unite ale Americii este persoana care a câștigat cei mai mulți bani din YouTube în acest an. Activitatea lui pe acest site i-a adus peste 23.000.000 de euro.

Un copil de opt ani a câștigat cei mai mulți bani din YouTube în 2019!  Ce a făcut pentru peste 23.000.000 de euro este de necrezut!
Ryan Kaji

Copilul de opt ani, Ryan Kaji, locuiește alături de mama, tatăl și surorile lui în Texas. Băiatul publică în fiecare zi câte un video pe canalul lui de YouTube, la care are 23 de milioane de abonați.

Clipurile lui ajung la milioane de vizualizări în câteva zile, cele mai populare ajungând și la peste un milliard de vizualizări. De altfel, în clipurile lui, Ryan Kaji obișnuiește să desfacă ambalaje de jucării.

Primul din topul clipurilor lui are 1,9 miliarde de vizualizări. Acesta durează șase minute și îl arată sărind într-un castel gonflabil și căutând jucării.

Ryan Kaji și-a lansat principalul canal de YouTube în 2015, după care pe numele său au fost lansate o linie de jucării și alte produse.

Pe locul al doilea în topul persoanelor care câștigă cel mai mult din YouTube se află grupul Dude Perfect, cu aproape 18 milioane de euro, format din cinci prieteni cu vârste de peste 30 de ani, care încearcă să doboare recorduri mondiale.

Cel de-al treilea loc în top este ocupat de o fetiță în vârstă de cinci ani, Anastasia Radzinskaya, cu peste 16 milioane de euro. Pe canalul ei de YouTube sunt publicate clipuri în care ea apare făcând activități obișnuite. De exemplu, într-un clip apare vizitând o grădină zoologică alături de tatăl ei, iar în altul apare cântând „Baby Shark”.

Și strămoșii noștri aveau haz! Tu ce zici? Zece cele mai vechi glume din istorie.... Pentru prima dată, ciocolatierii din România au scos la vânzare ciocolată roz, realizată numai din ingrediente naturale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x