Antena Căutare

Momentul în care un băiețel de doi ani stă întins pe piatra funerară a tatălui și se joacă cu mașinuțele: ”Nu înțelege conceptul de moarte!”

O mamă a făcut public un filmuleț sfâșietor, în care fiul ei, în vârstă de doar doi ani, stă întins pe mormântul tatălui său și se joacă cu mașinuțele. 

O mamă a făcut public un filmuleț sfâșietor, în care fiul ei, în vârstă de doar doi ani, stă întins pe mormântul tatălui său și se joacă cu mașinuțele.

Darren Langton, în vârstă de 33 de ani, a murit subit, în locuința sa, la doar trei zile după ce fiul lui, Harvey, a împlinit un an. Se întâmpla în octombrie 2017, iar cauza decesului acestuia nu este cunoscută nici acum.

Jessica Pillinger, soția bărbatului, a încercat să-l păstreze viu în memoria fiului său, pe care l-a dus în fiecare duminică la mormânt, ca să ducă flori.

Copilul, în vârstă de doi ani, nu poate înțelege că tatăl lui e mort, așa că de multe ori se întinde pe piatra funerară și îi vorbește de jucăriile preferate.

De curând, în cel mai recent videoclip, băiețelul a fost surprins în timp ce stătea întins pe piatra funerară și se juca cu mașinuțele.

”Știe că tati nu e aici, dar nu poate înțelege conceptul de moarte. Am decis să continui să-l duc la mormânt, ca să-i păstrez vie memoria.”, a mărturisit femeia.

De asemenea, ea a mărturisit că băiețelul nu poate înțelege, deocamdată, conceptul de moarte, iar de multe ori aleargă strigând: ”Tati, tati, uite mașinuțele! Iar atunci când ajunge la mormânt se întinde pe piatra funerară și se joacă.”, a mai mărturisit femeia.

Jessica și Harvey, fiul ei, l-au găsit pe bărbat mort pe 25 octombrie 2017. Cauza decesului este și acum necunoscută, așa că cei doi nu vor ști niciodată de ce bărbatul s-a stins din viață subit.

Cea mai scumpă operă de artă din lume, păstrată la bordul unui iaht... Cinci persoane au murit în urma unor ploi torențiale! Autoritățile sunt în alertă maximă după tragedia petrecută astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x